Ingezonden persbericht


Persbericht

Trinicom genomineerd voor 'High Growth Awards 2010'

Wilp, 10 november 2010 - Trinicom, marktleidend leverancier van geavanceerde softwareoplossingen voor het afhandelen van klantcontacten, is 'nominee Oost-Nederland' voor de jaarlijkse High Growth Awards. Trinicom ontving in 2008 al de award 'nummer 1 Oost Nederland', en is dit jaar wederom één van de 35 bedrijven die tijdens de voorselectie aan de strenge selectiecriteria voldeed. De uitreiking vindt plaats op 23 november in Theater en Congrescentrum De Flint te Amersfoort, tijdens een feestelijk diner.

()
High Growth Awards is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank, PwC en vakblad bizz. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan ondernemingen van Nederlandse oorsprong, die in de afgelopen drie jaar een aanzienlijke kwalitatieve en kwantitatieve omzetgroei hebben gerealiseerd. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers. (Bron: www.highgrowthawards.nl) De jury beoordeelt de deelnemende bedrijven onder meer op absolute groei, voorbeeldfunctie en het toekomstperspectief.

Dit jaar maakt Radio 1 met het bekende progamma 'Avondspits' voor het eerst een reportage van de Award Ceremony. De uitzending is op 23 november live te beluisteren van 18:30 tot 19:00 uur en tijdens de uitzending worden de genomineerden door de presentatoren van 'Avondspits', Petra Grijzen en Alex de Vries, geïnterviewd.

"Het jaar 2009 is een lastig economisch jaar geweest, maar deze nominatie is een erkenning voor het feit dat wij het juist uitstekend gedaan hebben", stelt Wilco Rietberg, directeur van Trinicom. "Tussen de genomineerden zien we een aantal toonaangevende bedrijven die een behoorlijke omzetgroei hebben gerealiseerd. Ook Trinicom heeft 2009 goed afgesloten met een groeipercentage van 25%. Het wordt dus spannend!"

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 - E-mail: marketing@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Kasteel "De Lathmer" in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management, live chat, call management en brief, fax en baliecontact. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: Trinicom 5 (T5(TM)). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contactcenter, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail, live chat en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde Customer Interaction Management software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot zijn klantenkring rekenen, waaronder Agis Zorgverzekeringen, Albert Heijn, Albelli, Carglass, Cendris, Cheaptickets.nl, Conrad Electronic, De Kindertelefoon, De Telefoongids / Gouden Gids, Rabobank, Rijksuniversiteit Groningen, Thomas Cook en Univé verzekeringen. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.
Ingezonden persbericht