Ingezonden persbericht---PERSBERICHT

Citytel Prepaid nieuwste mobiele provider van Nederland

Nijmegen, 23 november, Vanaf vandaag kan Nederland gebruik maken van een nieuwe mobiele Telecom provider: Citytel Prepaid. Bij Citytel ontvangt de klant een gratis prepaid telefoon, bij iedere opwaardering dubbel beltegoed en men belt via het betrouwbare KPN netwerk.

Citytel Prepaid is een nieuw initiatief van CG (Creative Group), welke een breed portfolio aan Telecom- en jongerendiensten aanbiedt. Dirk Ueberbach, CEO: 'Met Citytel heeft CG haar online portfolio uitgebreid met een eigen Telecom provider. Door onze ervaring met jongeren en onze online expertise in de telecombranche denken wij in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar Prepaid Telecom producten.'

De verkoop van Citytel SIM kaarten vindt alleen online plaats. Op Citytel.nl kan er een nieuwe telefoon, inclusief Citytel SIM kaart worden besteld. Voor ieder budget is er een telefoon te vinden en het Citytel Startpakket wordt gratis thuis bezorgd. Klanten van Citytel krijgen bij iedere opwaardering dubbel beltegoed.

Citytel Prepaid zal de komende maanden via een grote on- en offline campagne worden geĂŻntroduceerd bij het Nederlandse publiek. ------einde bericht------

Over CG (Creative Group)

CG (Creative Group) beheert een portfolio van vier grote Nederlandse (jongeren)websites: SMScity.com, Condoomfabriek.nl, Beltegoed.nl en Citytel.nl. Met bijna tien jaar ervaring in het online landschap heeft CG een leidende positie verworven in het jongerensegment.