Persbericht

23 november, 2010

hybris breidt uit in telecomsector
~ Organisatie stelt nieuwe Director of Business Development aan ~

hybris, leverancier van multi-channel communicatie- en e-commerce-software, heeft onlangs Peter Conquest aangesteld als Director of Business Development van Telco Solutions. Conquest is verantwoordelijk voor het uitbreiden van het marktaandeel van hybris in de telecomsector. De organisatie heeft eerder succesvol samengewerkt met leveranciers van mobiele telefoons, waaronder Brightpoint en providers zoals Telmore en Lebara.

Met de aanstelling van Peter Conquest kan de organisatie zich verder verdiepen in de telecommarkt. hybris introduceert een oplossing die is afgestemd op de behoeften van telecom-operators en service providers, evenals een volledige verkoop- en marketingcampagne.

Conquest heeft meer dan 25 jaar ervaring in marketing en Operational and Business Support Systems en e-commerce-oplossingen binnen internationale telecom operators en service providers. Conquest is vanuit het Verenigd Koninkrijk verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe internationale ontwikkelingen en verkoopkansen in de telecomsector voor hybris.

Voordat hij bij hybris werkte, was hij manager van het telecom verkoopteam van ATG. Conquest was verantwoordelijk voor de uitbreiding van deze organisatie in Europa, midden- en Latijns Amerika. Verder was hij in Amerika werkzaam voor Telesciences, een bemiddelings- en business analytics-organisatie.

Ariel Luedi, CEO van hybris, zegt: "Peter brengt veel kennis van de markt met zich mee. Dankzij zijn ervaring kan hybris verder uitbreiden op de telecommarkt. Hij beschikt over een groot netwerk en een uitgebreide expertise op het gebied van telecom. We kijken er naar uit om met hem samen te werken in de verdere ontwikkeling van hybris."

(249 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE