Gratis aanmelden van workshops, evenementen en andere activiteiten


Effectieve gratis promotie van lokale culturele activiteiten

ARNHEM, 20101123 -- De online evenementen gids van Ik Hou Van Nederland (www.ihvn.nl) biedt de mogelijkheid om gratis een aankondiging te publiceren voor lokale culturele activiteiten in een plaats in Nederland.http://www.ihvn.nl/agenda/toevoegen.html

Een team ontwikkelaars werkt dagelijks aan verbeteringen van het systeem waardoor de aankondigingen in de gids zoveel mogelijk geĂŻnteresseerden bereiken. Inmiddels wordt de gids door ongeveer 120.000 mensen per maand bezocht en in de afgelopen 30 dagen zijn er honderden evenementen en workshops aangemeld.

Zoekrobot

Een zoekrobot scant dagelijks verschillende internetbronnen op nieuwe aankondigingen van culturele activiteiten waardoor inmiddels 10.847 aankondigingen worden vermeld voor activiteiten in de komende twee maanden in 151 plaatsen in Nederland.

Promotie op sociale netwerken

De aankondigingen die via ons online formulier worden aangemeld worden automatisch gepromoot op sociale netwerken zoals Twitter en Facebook en het beste van alles is dat het publiceren van een aankondiging geheel gratis is.

Ingezonden persbericht