Kreuze introduceert KEY-LINK CTI Software: EasyPop


Integratie tussen computer en telefoon die de communicatie in één klik efficiënter maakt

Maastricht, 20101123 -- Voor haar klanten scant Kreuze de markt continue naar nieuwe technologie die de communicatie van haar klanten nóg verder kan verbeteren. Voor het behalen van een efficiëntieslag in deze communicatie introduceert Kreuze de Key-Link CTI software. Kreuze maakt het hiermee mogelijk om klantvriendelijker en efficiënter te werken, waardoor de kwaliteit in het bedrijfsproces verbetert en de kant kosten bespaart.

Met de Key-Link CTI software realiseert de klant "Computer Telefoon Integratie". Daarmee kan de klant met één klik bellen vanaf de CRM-applicatie op de pc, middels klantherkenning zien welk contact naar ú belt en een pop-up van uw klantgegevens realiseren middels het koppellen van de CRM gegevens aan de telefonie omgeving. EasyPop® maakt het mogelijk om zonder maatwerk een koppeling te realiseren tussen uw telefooncentrale en vrijwel elke klantendatabase, CRM en ERP software. Medewerkers ervaren dit als ultiem gebruiksgemak.

De belangrijkste EasyPop® voordelen en functies:
* bellen en screenpop gegevensvanuit vrijwel elke CRM applicatie zoals bijvoorbeeld:
Microsoft Navision, Microsoft Dynamics, e-Synergie (Exact), MS Outlook, AFAS,
Superoffice, NCCW, Unit 4, Salesforce etc..
* gesprekken beantwoorden en verbreken met behulp van de pc
* u ziet wie er belt, zonder dat dit stoort tijdens het werken op de pc
* automatisch aanmaken van terugbelnotities per e-mail


Bedrijfsprofiel Kreuze:
Kreuze bekijkt de telecomwereld vanuit de belevingswereld van haar klanten in plaats van door de bril van de mogelijke oplossingen. Dat is Kreuze's Personal Touch.

Voor haar klanten profileert Kreuze zich als een system integrator in de wereld van tele- en zorgcommunicatie. De professionals van Kreuze integreren verschillende communicatiesystemen met elkaar tot een oplossing op maat. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden uw bedrijfskritische communicatie en waarborgen daarmee uw mobiliteit, bereikbaarheid en veiligheid.

Ingezonden persbericht