AVANCE Nederland neemt Albion Networks Technologies B.V. over


BREUKELEN, 20101123 -- AVANCE Nederland versterkt haar positie in de ICT detacheringsmarkt door de overname van branchegenoot Albion Networks Technologies uit Rijswijk. Onder AVANCE Nederland vallen reeds detacheringsbedrijven AVANCE IT professionals, Lanscape, Decision IT Support en het recent overgenomen Look@IT detachering uit Noord-Holland. Binnen de groep zijn inmiddels ruim 300 IT specialisten werkzaam.

Albion Networks Technologies was een werkmaatschappij van Streaming Holding B.V.. In de loop van 2010 is deze holding in zwaar weer terecht gekomen en is onlangs failliet verklaard.
Op vrijdag 19 november 2010 heeft het gezonde Albion Network Technologies B.V. aansluiting gevonden bij AVANCE Nederland. Hierdoor is bij Albion de rust weder gekeerd en is de werkgelegenheid van de ruim twintig medewerkers geborgd.

Algemeen directeur Ron Stomp van AVANCE Nederland is verheugd over de nieuwste telg binnen de groep en geeft aan dat Albion al geruime tijd samen werkte met een van zijn werkmaatschappijen Lanscape.

Albion startte in 1997 als IT detacheringsbedrijf en heeft zich sinds de oprichting door een beheerste groei ontwikkeld tot een all-round dienstverlener binnen de ICT-branche.