Bescherming tegen virusuitbraken met Zero Hour bescherming voor IMail


Een cruciale laag voor de volledige beveiliging van bedrijfs e-mail

HOOFDDORP, 20101123 -- SCOS Software bv levert, als IMail Ipswitch Inc. Partner, nu Zero Hour bescherming tegen nieuwe virussen. Iedere onderneming gebruikt antivirussoftware, in wat voor vorm dan ook. Maar bij iedere onderneming slaagt malware erin om binnen te komen. Virusschrijvers hebben het zwakke punt ontdekt in traditionele antivirus-engines: de tijd die het vergt om bescherming te ontwikkelen tegen nieuwe virussen. Zij gebruiken dit voordeel door het internet te overspoelen met duizenden nieuwe virusvarianten tegelijk. Onbeschermde bedrijven zijn het slachtoffer geworden van deze zogenaamde `serverside polymorphic virussen', die miljoenen euro's schade en verloren productiviteit kunnen veroorzaken.

SCOS introduceert `Commtouch Zero-Hour Virus Outbreak Protection' (of `Zero-Hour AV'), een essentiële aanvulling op traditionele antivirusbescherming die nu verkrijgbaar is als onderdeel van IMail Server van Ipswitch. Zero-Hour AV is gebaseerd op de gepatenteerde Recurrent Pattern Detection(TM)-technologie en is uren of zelfs dagen eerder met het bieden van bescherming dan traditionele antivirussoftware, waardoor het `beschermingsgat' tussen nieuwe virussen en virusvarianten gedicht wordt.
Zero Hour biedt bescherming tegen virusuitbraken. Het wordt aangeboden door Commtouch en is nu onderdeel van IMail. Zero-Hour verschilt van traditionele antivirusprogramma's doordat het een extra, realtime beschermingslaag biedt tegen nieuwe virussen en varianten van bekende virussen.
Traditionele antivirusoplossingen zijn cruciaal in de strijd tegen bekende virussen, terwijl Zero Hour zich richt op nieuwe virussen en varianten van bekende virussen die een gevaar vormen voordat traditionele antivirusfabrikanten hun updates gereed hebben.

Moet ik mijn huidige antivirusoplossing vervangen door Zero Hour?

Absoluut niet. Zero Hour is ontworpen als aanvullende beschermingslaag in de antivirusbescherming. Het biedt geen bescherming tegen bekende virussen, die een groot aandeel hebben in kwaadaardige aanvallen. Zowel traditionele antivirusprogramma's als Zero Hour zijn cruciale componenten in de beveiliging van een e-mailserver.

Info: SCOS Software bv
www.scos.nl
info@scos.nl