Make up verwijderen met alleen water: de Ecoco Cosmetic Glove kan het


Hypoallergeen, Effectief, Duurzaam

HUIZEN, 20101123 -- De Ecoco Cosmetic Glove is speciaal ontwikkeld om make-up te verwijderen. Zelfs waterproof mascara. De Ecoco Cosmetic Glove zorgt tegelijkertijd voor een mini-scrub. Hierdoor wordt niet alleen eventuele make-up verwijderd maar ook dode huidcellen en bacteriën. Daarnaast stimuleert deze scrub de doorbloeding van de huid. De huid wordt vitaal en voelt zacht aan.

Hoe werkt het
De zachte XXT-S microvezels hebben de eigenschap 'vervuiling' op te nemen. De ronde, holle vezels vullen zich met make-up of andere verontreiniging. Eigenschappen die bijvoorbeeld katoen of cellulose (papier) niet hebben.

Maak de Ecoco Cosmetic Glove nat met schoon water ­ warm of koud ­ en verwijder make-up snel en effectief. Er hoeven géén andere reinigingsproducten gebruikt te worden. Alleen water.

500 x uitwasbaar
De Ecoco Cosmetic Glove kan gewoon in de wasmachine ­ tot zelfs 90 graden ­ gewassen worden. Wel wassen zonder wasverzachter, anders lopen de holle vezels vol met de wasverzachter en neemt de werking af. Hij kan minimaal 500 keer worden gewassen. Een zéér duurzame oplossing.

Voor iedereen met een gevoelige huid die zichzelf deze innovatieve, duurzame en hypoallergene oplossing gunt.

Ter introductie is de Glove per stuk te verkrijgen voor EUR 6,95 inclusief btw en verzendkosten. Een "promo" verpakking waarbij je 2 stuks koopt en de 3e gratis ontvangt. Voor de overtuigde gebruiker is er een zeer voordelig "WeekPack" van 7 stuks voor EUR 29,95.
www.ecoco-cosmeticglove.nl