Bedrijfsfinancieren tegen 2% rente voor de beste MKB ondernemer


AMSTERDAM, 20101123 -- Economenhuis MILK verstrekt een bedrijfsfinanciering voor 2% rente aan het MKB bedrijf met de meeste potentie en het beste plan. Met deze actie wil MILK aantonen dat het verkrijgen van financiering tegen gunstige voorwaarden nog steeds mogelijk is. Hoewel banken lastig bedrijfsfinanciering verstrekken is het zo dat er talloze alternatieve financieringsmogelijkheden zijn.

Economenhuis MILK verstrekt een bedrijfsfinanciering voor 2% rente aan het MKB bedrijf met de meeste potentie en het beste plan. Wie kans wil maken op een bedrijfsfinanciering voor slechts 2% rente per jaar neemt contact op met MILK Strategy & Finance.

Een belangrijke randvoorwaarde is dat de omzet van het mkb bedrijf tussen de 500 duizend en 5 miljoen moet liggen. Download een gratis rapport op www.toegangtotgeld.nl voor de noodzakelijke tips voor de beste financieringsaanvraag.

MILK is een economenhuis voor en door ondernemers. MILK verstrekt smart money (een combinatie van kapitaal en kennis). Kapitaal kan als eigen en of vreemd vermogen worden verstrekt. Achter MILK staat een actief netwerk van meer dan 80 (oud)-ondernemers in verschillende marktsectoren die ondernemers met raad en daad terzijde kunnen staan. Deze combinatie van kapitaal en kennis van oud ondernemers en specialisten leidt tot groei in omzet en rentabiliteit.

MILK Strategy & Finance