Reeds 160 workshops verzamelt op Vindjeworkshop.nl


Workshops krijgen gemiddeld een 8,6

VOORTHUIZEN, 20101123 -- Slechts enkele maanden na de lancering van de website vindjeworkshop.nl zijn reeds 160 workshops bijeengebracht op Vindjeworkshop.nl. Dit aanbod van creatieve, culinaire, muzikale en diverse andere workshops groeit nog steeds. Meer dan 60 workshopaanbieders uit heel Nederland hebben zich sinds juni dit jaar aangemeld bij initiatiefnemer Mirjam Harthoorn. "De website voorziet duidelijk in een behoefte bij zowel workshopaanbieders als workshopzoekers. Veel workshops zijn moeilijk te vinden door het enorme aanbod op internet."

Betrokkenheid en service
Deze workshops zijn bedoelt voor particulieren en bedrijven die een gezellig uitje zoeken tegen een betaalbare prijs. Deelnemers gaven de workshop die ze volgden gemiddeld een 8,6. Behalve het presenteren van de workshops biedt de website gratis bemiddeling aan. "We blijven betrokken totdat er een match heeft plaatsgevonden tussen workshopaanbieder en -zoeker. Een snelle en goede service vind ik heel belangrijk.", aldus Mirjam Harthoorn.

Gemakkelijk zoeken en reserveren
Er zijn diverse sites waar workshops verzameld zijn, maar Vindjeworkshop.nl is uniek door haar handige zoekmachine en haar ruime assortiment. Met de zoekmachine kan tegelijk gezocht worden op soort, prijs, provincie, aantal deelnemers en locatie (thuis of elders). Vanuit de database komen geschikte workshops tevoorschijn en de informatie die gegeven wordt, is overzichtelijk en compleet. Reserveren is gratis en de service is persoonlijk.

Vindjeworkshop.nl

Ingezonden persbericht