Tosj Houtmaatwerk genomineerd voor Ondernemersklankbordprijs 2010


BELFELD, 20101123 -- Uit 450 bedrijven is Tosj Houtmaatwerk één van de drie genomineerden voor de Klankbordprijs 2010. De ondernemersprijs wordt iedere twee jaar uitgereikt aan de ondernemer die het beste resultaat heeft behaald uit de adviezen van Stichting Ondernemersklankbord.

In het Provinciehuis in Maastricht hebben Tommy Vostermans en Sjuul Driessen op woensdag 10 november hun bedrijf gepresenteerd aan ondernemers en aan de pers. De vakjury prees het ondernemerschap van de twee jonge en zeer vakbekwame ondernemers, die in 2008 het bedrijf van hun voormalige werkgever met succes overnamen en nu uitblinken in interieurwerken. Zij spelen het klaar, in een tijd dat de bouw in een diepe recessie zit, hun bedrijf zeer succesvol in de markt te zetten.

Tosj Houtmaatwerk uit Belfeld is een bedrijf in houtmaatwerk in de breedste zin van het woord. Ze maken o.a. trappen, deuren, garderobekasten, meubels, overkappingen en alle overige interieurwerken voor binnen en buiten. Kijk voor meer informatie over Tosj Houtmaatwerk en over de Klankbordprijs op www.tosj.nl.

Ingezonden persbericht