Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 18 november 2010

Marco Borsato-week op 100% NL

Volgende week staat 100% NL in het teken van Marco Borsato en zijn nieuwe cd 'Dromen Durven Delen'. Op dinsdag 23 november komt de zanger tussen 10.00 en 13.00 uur langs in het programma van Marjon Keller, waar hij antwoord zal geven op vragen van luisteraars van 100% NL. Ook maken zij de hele week kans op een wel hele speciale ontmoeting met Marco Borsato.

Heel toepasselijk ontmoeten de winnende luisteraars Marco Borsato namelijk aan de 'Waterkant', dit is tevens de titel van zijn nieuwe single. Samen met deze fans zal de zanger een boottocht maken. Ook ontvangen de winnaars een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwe album.

Bij 100% NL staan de Nederlandse artiesten centraal. Afgelopen weken stond het radiostation met 'De Muziek van Nederland' al in het teken van onder andere Rene Froger, Xander de Buisonjé en JURK!

100% NL
Met 1,6 miljoen luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. Je hoort de hits van o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Guus Meeuwis, Caro Emerald, Jan Smit maar ook klassiekers van Frank Boeijen, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. Ook Jan van Veen's Candlelight wordt uitgezonden op 100% NL. Het station is overal in Nederland te beluisteren. Kijk voor de frequenties op www.100p.nl.

Naast het radiostation heeft 100% NL ook een eigen magazine: het 100% NL Magazine. Het nieuwe 100% NL Magazine ligt vanaf nu in de winkel met onder meer een uitgebreid interview met Xander de Buisonjé en Tatjana Simic.