Ingezonden persbericht23 november 2010

Vanavond 21:15 uur

25-jarige vrouw verkracht in Utrecht Overval juwelier Scheich in centrum Groningen Bedreiging en diefstal auto in Vianen Overige zaken in de uitzending

25-jarige vrouw verkracht in Utrecht

Op de avond van 10 augustus gaat een inwoonster van Utrecht een stukje skeeleren. Ze rijdt langs het Amsterdam-Rijnkanaal een heeft haar MP3-speler aan. Ze schrikt enorm wanneer er plotseling een man voor haar staat, die haar met een mes bedreigt.

Overval juwelier Scheich in centrum Groningen

Dinsdag 12 oktober: drie jongens overvallen juwelier Scheich aan de Oosterstraat. Ze maken hierbij gebruik van twee mokers en een vuurwapen. De drie aanwezige personeelsleden worden bedreigd terwijl de vitrines in de winkel aan diggelen worden geslagen.

Bedreiging en diefstal auto in Vianen

Drie mannen breken in een woning op de Buizenberg in. Ze verlaten het pand met de sleutel van een witte Volkswagen Golf GTI. Ze hebben net plaatsgenomen in de auto wanneer de bewoner thuis komt. De bewoner wordt bedreigd en laat de daders gaan. Gebleken is dat dezelfde daders eerder op de dag ook hebben geprobeerd in te breken in een woning in het Brabantse Beers.

Overige zaken in de uitzending

Heerlen: bejaarde dame slachtoffer van pinpasfraude, tienduizenden euro's zijn verdwenen - Kluiskraak Grenswisselkantoor bij station Delft En nogmaals aandacht voor een cold case uit 1999, toen in een klikobak die in de Gaasp bij Driemond dreef het lichaam van een vrouw is aangetroffen.