Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Diefstal bouwmarkt en openstaande boetes | |
De politie heeft maandag 22 november een 36-jarige man uit Apeldoorn ingesloten na een winkeldiefstal bij een bouwmarkt aan de Laan van Spitsbergen in Apeldoorn. Hij had nog enkele openstaande boetes en kon deze niet betalen.


De man werd door winkelpersoneel aangehouden. Hij bleek in zijn jas een ijzerzaag te hebben en in zijn tas werd nog een betonschaar aangetroffen. Bij aankomst op het politiebureau bleek de Apeldoorner nog openstaande boetes op zijn naam te hebben staan. Deze kon hij niet betalen en dus werd hij ingesloten. Voor de winkeldiefstal wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.


2010171339 en 2010171427

|     |Apeldoorn - Aangehouden voor heling van fiets             |

De politie heeft maandag 22 november een 32-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van heling van een fiets. De rechtmatige eigenaar van de fiets zag dat zijn gestolen fiets op internet te koop aangeboden werd en alarmeerde de politie.


Toen de eigenaar zijn gestolen fiets op internet zag staan, nam hij contact op met de politie. Die stelde een onderzoek in en heeft daarbij de 32-jarige verkoper in zijn woning in de wijk De Maten aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op. De fiets zal worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.


2010171472

|     |Uddel - Beboet voor openbare dronkenschap                 |

De politie heeft maandag 22 november een 36-jarige man uit Borculo aangehouden voor openbare dronkenschap. De man werd laveloos in zijn auto aangetroffen door een boswachter op een parkeerplaats aan de Kootwijkerweg in Uddel.


De politie kreeg omstreeks 17:00 uur de melding dat een boswachter een man in een auto had aangetroffen die onder invloed van alcohol en nauwelijks aanspreekbaar was. Toen agenten arriveerden bleek de man inderdaad zo dronken te zijn dat hij nauwelijks op zijn benen kon staan. Zij hebben de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na een nacht in de dronkenmancel kon hij de volgende ochtend met een boete weer naar huis.


2010171443


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --