Persbericht

Honeywell Scanning & Mobility en Aruba Networks bieden veilig en probleemloos mobiel computernetwerk Wereldwijde samenwerking ondersteunt verandering naar mobiliteit binnen datacollectie industrie

Eindhoven - 23 november 2010 - Honeywell (NYSE: HON) en Aruba Networks, Inc. (NASDAQ: ARUN) zijn een samenwerking aangegaan om complete oplossingen te kunnen bieden voor draadloze netwerken en mobiele computers. Daarnaast bieden ze ondersteuning voor diensten gericht op retail, gezondheidszorg en logistieke applicaties. Met deze wereldwijde samenwerking leveren Honeywell Scanning & Mobility en Aruba een end-to-end draadloze oplossing voor een betere datacollectie productiviteit.

"Onze zakelijke klanten hebben aangegeven op zoek te zijn naar een veilige, makkelijk te implementeren, end-to-end systeemoplossing die zowel mogelijkheden biedt voor draadloze netwerken als datacollectie", zegt Darius Adamczyk, president bij Honeywell Scanning & Mobility. "Honeywell en Aruba delen de visie over het belang van klantondersteuning en de behoefte aan robuuste mobiele datacollectie binnen organisaties. Met deze samenwerking willen we de beste eindgebruikerervaring bieden en de meest geschikte infrastructuur voor datacollectie opzetten."

De koppeling van de draadloze local area network (LAN) -infrastructuur met Honeywell's Dolphin® 6000, 7000 en 9000-series aan mobiele computerapparaten voor datacollectie, digital imaging en het intelligent opslaan van handtekeningen, zorgen voor een hogere productiviteit en lagere operationele kosten. Deze geïntegreerde oplossing voor draadloze gegevensopslag is zo ontworpen dat het gemakkelijk te implementeren, veilig en betrouwbaar is.

In de gezondheidszorg werken draadloze LAN's van Aruba en de mobiele computers van Honeywell bijvoorbeeld samen om de identificatie van patiënten en administratie van medicatie aan het bed van de patiënt, gemakkelijker te maken. De oplossing zorgt ervoor dat patiëntinformatie en electronic medical records (EMR) beschermd zijn en voldoen aan de HIPAA-standaarden. In de retailsector maakt de gezamenlijke oplossing het mogelijk om in de winkel draadloos prijzen te controleren en mobiele check-outs in te zetten.

"Om de productiviteit te vergroten, efficiëntie te verbeteren en operationele kosten te controleren, kijken organisaties wereldwijd naar de mobiliteit van het personeel", zegt Dominic Orr, President en CEO bij Aruba. "Om deze voordelen te bereiken zijn er robuuste mobiele computerplatformen nodig, die draaien op een beveiligde draadloze infrastructuur, gevalideerd zijn om inter-functioneel te werken en goed ondersteund worden. Aruba en Honeywell kunnen deze oplossingen bieden. We geloven erin dat dit een nieuwe standaard is voor applicaties met veilige dataverzameling."

Honeywell en Aruba zullen de oplossingen die voortkomen uit de samenwerking wereldwijd presenteren op verschillende evenementen. Kijk voor meer informatie over Honeywell Scanning & Mobility op http://www.honeywellaidc.com.