Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Helmi van Doorn
Datum: 23-11-2010

Feest in je eigen trein!

TREINEVENTS zet jouw feest op de rails.

Onder de naam "Treinevents" biedt Herik Rail Events BV in samenwerking met evenementenbureau De Wereld van Sophie vanaf oktober 2010 vier originele feestconcepten aan op de trein voor bedrijfsfeesten en relatie-evenementen. Herkenbaar en verrassend. Treinevents organiseert evenementen van 150 tot 300 personen op de treinen van Herik Rail Treincharters. Stel je eens voor....een feest in je eigen trein en jij bepaalt het traject wat gereden wordt! Haal al je vrienden en/of collega's onderweg op bij diverse stations en feest door het hele land.

Dit nieuwe label van De Wereld van Sophie en Herik Rail Treincharters staat voor originaliteit, exclusiviteit en nostalgie. Of zoals 'Sophie' het zou zeggen 'COOL' (Creatief, Origineel Oftewel Leuk)

De Wereld van Sophie heeft verfrissende en vernieuwende concepten geschreven waarbij onder andere is gekeken naar de nostalgie van de trein. Daar zijn vier feestconcepten, met een knipoog naar nu, uit voortgekomen.

Zoals het TienerTour Feest met o.a. muziek uit de jaren '80 en '90 (stille disco) en niet te vergeten het ouderwetse pasfotohokje en een 'Loesje' -workshop.

Het InterRail Feest biedt in elke wagon weer een andere bestemming zoals Parijs of Berlijn.

Bij de Cultuurtrein draait het om theater, kunst, muziek en proeverijen.

Voor deze winter is er zelfs een Polar Express, met gepersonaliseerde sjaals voor op het perron, een winters theaterduo en een oudejaarsconference op maat.

René Schers, directeur van Herik Rail Events BV is trots op de lancering van het nieuwe label. "Met Treinevents bieden wij verfrissende feestconcepten aan op onze bijzondere, rijdende evenementenlocatie. De concepten van De Wereld van Sophie zijn origineel en de concepten zijn naast rijdend ook op een stilstaande trein toe te passen, op het terrein van De Rijtuigenloods te Amersfoort."