Qurius NV

Qurius ICT Partner voor Bravilor Bonamat

Ambitieus virtualisatieproject brengt infrastructuur op een hoger plan

Zaltbommel, 23 november 2010 - Bravilor Bonamat, een toonaangevende organisatie op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verkopen van professionele drankbereidings-systemen, heeft Qurius geselecteerd als zijn ICT partner voor het implementeren van een compleet nieuwe gevirtualiseerde serveromgeving die optimale flexibiliteit en hoge beschikbaarheid garandeert.

Als internationaal concern met hoge eisen op het gebied van kwaliteit, service en innovatie, was Bravilor Bonamat op zoek naar een partner die de prioriteiten op het gebied van ICT goed zou kunnen identificeren en die een infrastructuur zou kunnen ontwikkelen in lijn met de strategie van de onderneming. Tijdens de eerste fase voerde Qurius de Roadmap to Virtualization uit. Die bestond uit een scan van de huidige infrastructuuromgeving en het instellen van een onderzoek naar de behoeften en toekomststrategie van het bedrijf. Dit resulteerde in een plan voor een nieuwe infrastructuur met een hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit, rekening houdend met de toekomstige ontwikkeling van het systeem en de gebruikers.

Jeroen Kok, IT Manager bij Bravilor Bonamat: "Na het uitvoeren van de Roadmap kozen we voor Qurius vanwege hun professioneel advies en uitgebreide expertise op het gebied van virtualisatie en infrastructuur. De visie van Qurius op duurzaamheid, innovatie en lange termijn partnerships past bij onze missie om wereldwijd een inspirerende en innovatief sterke, strategische partner voor onze klanten te zijn."

Het totale project bestaat uit het uitvoeren van de Roadmap en het ontwikkelen van een technisch ontwerp voor de nieuwe omgeving, het implementeren van een serveromgeving van IBM servers en opslagruimte, inclusief Cisco Network tools en VMware, en ten slotte implementatie en projectmanagement.

Bravilor Bonamat
Bravilor Bonamat is al meer dan zestig jaar een autoriteit op het gebied van filterkoffiesystemen en in dit segment al jaren Europees marktleider. Met hun breed assortiment filterapparatuur, innovatieve instant en fresh brew automaten, machines voor heet en koud water en diverse accessoires biedt Bravilor Bonamat voor elke locatie en situatie het juiste drankbereidingssysteem. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, waar ook de productie plaatsvindt. Wereldwijde verkoop (in meer dan 80 landen) vindt plaats via acht Europese filialen en een wijdvertakt maar selectief distributienetwerk. Bravilor Bonamat ontwikkelt en produceert ook in opdracht van derden. Bravilor wil wereldwijd een inspirerende en innovatief sterk strategische partner zijn. www.bravilor.nl

Contact
Qurius NV, Suzanne Schaapman, Manager Corporate Communications, s.schaapman@qurius.com; +31 (0)418 68 35 00.