Ingezonden persbericht


Wagenplan opnieuw winnaar FD Gazellen Award 2010

Wagenplan, de leasemaatschappij van Centraal Beheer Achmea, is winnaar van de FD Gazellen Award 2010. De prijs werd vanavond in ontvangst genomen door directeur Wijnand Akkerman. De prijs heeft betrekking op de regio midden Nederland in de categorie groot zakelijk. Vorig jaar won WagenPlan ook al een Gouden Gazelle. De omzetgroei van de afgelopen drie jaar kwam uit op 34%.

Wat houdt de prijs in?
Het Financieele Dagblad heeft de Gazellen Awards ingesteld voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium voor de Award is een ononderbroken omzetgroei van 20% of meer over een periode van drie jaar.

Met de FD Gazellen Awards wil Het Financieele Dagblad ondernemerschap stimuleren en de aandacht vestigen op bedrijven die in Nederland snel in omzet groeien. Daarnaast brengt Het Financieele Dagblad met het onderzoek het Nederlandse ondernemerschap in de verschillende provincies in kaart.

Wagenplan
Leasemaatschappij WagenPlan biedt duidelijke oplossingen voor wagenparkbeheer, leasing en mobiliteit. WagenPlan B.V. is een joint venture tussen Athlon Car Lease Nederland B.V. en Achmea Schadeverzekeringen N.V. Als dochter van de grootste autoverzekeraar van Nederland, bevindt onze leasemaatschappij zich in de unieke positie om de professionele dienstverlening van een grote aanbieder te combineren met de persoonlijke aandacht van een kleiner bedrijf. Wij bieden voor alle merken en typen, voor zowel personen- als bestelauto"s, alle denkbare vormen van leasing en mobiliteit. CO2- neutraal. Met leasemaatschappij WagenPlan bent u natuurlijk zeker op weg!

Centraal Beheer Achmea
Ingezonden persbericht