Gemeente Bodegraven

* Woensdag 24 november verkiezingen gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk: u stemt toch ook?

Op 24 november 2010 kunt u uw stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen in één van de stembureaus in Bodegraven of Reeuwijk. U kiest dan voor de samenstelling van de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De gemeenteraad is het belangrijkste bestuursorgaan in de gemeente, en neemt besluiten over alle onderwerpen die voor u als inwoner belangrijk zijn. Onderwerpen die betrekking hebben op uw directe leefomgeving, zoals de inzameling van afval, parkeren, verkeer, sport en wonen.

Daarom is het belangrijk dat u komt stemmen....op wie stemt ú? Op deze pagina vindt u alle nieuws rondom de gemeenteraadsverkiezingen. Binnenkort kunt u ook informatie verwachten over stemmen en de (programma's van) de politieke partijen in hetzelfde menu onder de titel Verkiezingen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie van Bodegraven of Reeuwijk via tel. (0172) 522 522. * Het Groot Nieuwerbrugs Lijsttrekkersdebat: 9 november Op dinsdag 9 november 2010 om 20.00 uur bent u van harte welkom in het Wierickehuis in Nieuwerbrug voor het Groot Nieuwerbrugs Lijsttrekkersdebat. Deze avond maakt deel uit van het project "Ik hou van Nieuwerbrug", en wordt georganiseerd door het Comité Lijsttrekkers-debat Nieuwerbrug met medewerking van de Werkgroep Innovatie Nieuwerbrug (afgekort WIN, het wijkteam c.q. dorpsraad van Nieuwerbrug).
Meer info
* Politiek debat in MFA Oude Tol in Reeuwijk: 12 november De gemeenten Bodegraven en Reeuwijk organiseren 12 november om 20.00 uur in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen een politiek debat in de aula van OBS De Venen in de MFA Oude Tol in Reeuwijk. Vertegenwoordigers van de politieke partijen Beter Bodegraven, Reeuwijks Belang, VVD, CDA, ChristenUnie, SGP, PvdA, en Groen Links gaan met elkaar in debat over belangrijke Bodegraafse en Reeuwijkse onderwerpen. U bent van harte uitgenodigd voor deze avond.