Gemeente Zoetermeer

Speelmeer organiseert sportinstuif Racketlon

Sportieve kinderen kunnen op woensdag 24 november kennismaken met Racketlon. Racketlon is tennis, badminton, tafeltennis en squash in een. Kinderen van acht tot en met twaalf jaar zijn van harte welkom bij sportcentrum Dekker, Scheglaan 12 in Rokkeveen. Aanmelden moet tussen 14.00 en 14.15 uur bij Dekker. Het programma start om 14.15 uur en eindigt om 17.00 uur.
Kinderen maken eerst kennis met de vier verschillende sporten, daarna wordt een Racketlon wedstrijd gehouden. Voor de winnaar is er een leuke prijs. Deelname aan deze activiteit is gratis.

WK Racketlon
Van 25 tot en met 27 november vindt in Zoetermeer het WK Racketlon plaats. De gemeente Zoetermeer wil iedereen enthousiast maken voor dit grote sportevenement. Kinderen konden in de afgelopen herfstvakantie al kennis maken met de vier racketsporten. Meer informatie is te vinden op www.speelmeer.nl of bel telefoonnummer 14 079.

Speelmeer is een initiatief van de gemeente Zoetermeer en stichting MOOI om (bewegings-) achterstand bij de jeugd te voorkomen. Speelmeer biedt schoolgaande jeugd laagdrempelige sportieve en creatieve activiteiten om hun ontwikkeling te stimuleren.