Symposium 'Van Molenaar tot Kok' + uitreiking De Molenaar Award 2010

15/11/2010 15:16

Eisma Businessmedia BV

Vakblad De Molenaar organiseert op woensdag 24 november 2010 in de HAS Den Bosch het symposium 'Van Molenaar tot Kok', dat de toekomst van de diervoederindustrie behandelt.

De Molenaar voorziet de graanverwerkende en diervoederindustrie in Nederland en België al 113 jaar van objectieve vakinformatie, interessante project- en bedrijfsreportages en actuele product- en marktkennis. Samen met de branche kijkt De Molenaar graag vooruit naar de toekomst van de diervoederindustrie. Oftewel: hoe kan de sector inspelen op de toenemende roep om duurzaamheid, aandacht voor diergezondheid en dierwelzijn, maar ook tegemoet komen aan een grotere vraag naar dierlijke producten wereldwijd?

Drie sprekers zullen de diervoederfabriek van de toekomst benaderen vauit verschillend perspectief:


- Niels Dijkman, sector banker bij ABN AMRO, schetst de bedrijfsmatige ontwikkelingen die zich in de diervoederindustrie voordoen;


- Harrij Schmeitz van Imtech Food & Feed behandelt de technische uitdagingen voor de diervoederfabriek van de toekomst;


- Loek de Lange, hoofd R? bij De Heus Voeders, belicht de nutritionele aspecten van de diervoederindustrie van de toekomst.

Het symposium begint om 14.00 uur en wordt rond 17.00 uur afgesloten met de uitreiking van de prestigieuze tweejaarlijkse 'De Molenaar Award'. Deze prijs is een erkenning voor de persoon die zich in de afgelopen twee jaar (2008-2009) op enige wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor (de ontwikkeling van) de graanverwerkende of diervoederindustrie of (grondstoffen)handel in Nederland en/of België. De drie genomineerden voor De Molenaar Award 2010 zijn Ad Kemps (Coppens Diervoeding), Hink Perdok (Provimi) en Yvan Dejaegher (Bemefa).

http://www.demolenaar.nl/93732/Van-Molenaar-tot-Kok.html


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,