Gemeente Geldermalsen

Schoolkinderen werken mee aan nieuw groen

Late 'boomfeestdag' in Rumpt en Rhenoy.
Niet iets wat je in deze natte herfsttijd zou verwachten, maar wel iets wat nog zeer wel mogelijk is. Schoolkinderen die de gemeente assisteren bij het realiseren van nieuw groen. Een late 'boomfeestdag' zullen we maar zeggen.

Enkele jaren geleden is er een begin gemaakt met de verfraaiing van de entree van het dorp Rumpt. Aan de rechterkant werden toen langs de Achterweg enkele bomen geplant. Het werk wordt woensdag 24 november a.s. afgerond met het planten van een haag rond de links van deze weg gelegen schapenweide. Om 11.00 uur krijgen de medewerkers van de gemeentelijke buitendienst assistentie van de kinderen uit groep 8 van basisschool 'De Springplank'. Het hoofd van de afdeling Ruimtelijk Beheer Ron Kramer geeft het 'startschot' en steekt natuurlijk ook zelf de handen uit de mouwen.

Goed voorbeeld doet goed volgen. Maar liefst 91 kinderen van basisschool 'De Bloeiende Betuwe' helpen op dinsdag 30 november a.s. mee bij het planten van 38 leilinden aan de Dorpsstraat in Rhenoy. Het gaat hier om een plantactie die in samenwerking met de Communicatiecommissie Rhenoy tot stand is gekomen. Wethouder Annelies Brand gaat hier om 13.15 uur samen met de kinderen aan de slag.
---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
e-mail: info@geldermalsen.nl
Fax: (0345) 573 258