Gemeente Abcoude


Gemeenteraadsverkiezingen op 24 november

Op woensdag 24 november 2010 vinden er in de gemeenten Abcoude en De Ronde Venen verkiezingen plaats voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente De Ronde Venen. De verkiezingen zijn noodzakelijk in verband met het samengaan van de twee gemeenten per 1 januari 2011. Kiesgerechtigde inwoners kunnen tussen 7.30 en 21 uur hun stem uitbrengen in een van de 21 stembureaus in de twee gemeenten.

Aan de verkiezingen nemen acht partijen deel. Op de website www.fusieabcoudederondevenen.nl vindt u alle relevante informatie over de verkiezingen, zoals de verkiezingsprogrammas van de partijen en links naar hun websites. Ook vindt u deze site een link naar Kieskompas, een hulpmiddel waarmee u kunt bepalen welke partij het dichtst bij uw denkbeelden staat.

Lijsttrekkersdebat Op maandag 22 november vindt er een lijsttrekkersdebat plaats in de Meijert in Mijdrecht. Vanaf 19.30 uur zullen de acht lijsttrekkers met elkaar debatteren over de onderwerpen kernenbeleid, verkeer en vervoer, woningbouw en bezuinigingen. Alle inwoners zijn van harte welkom dit debat bij te wonen. Het debat wordt ook live via Midpoint en Rosa FM uitgezonden. Via www.twitter.com/debatDRV kunt u het laatste nieuws over het debat volgen. Vragen aan de lijsttrekkers kunt u tijdens het debat via twitter richten aan @debatDRV of via de mail aan fusieabcoudederondevenen@derondevenen.nl. Een aantal vragen wordt tijdens de avond behandeld.
---

16 november 2010