Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bijeenkomst over Blackspot Strevelsweg

Het definitieve inrichtingsplan Blackspot Strevelsweg is onlangs door het deelgemeentebestuur vastgesteld. Geïnteresseerde bewoners en ondernemers zijn uitgenodigd het plan te bekijken. Afgelopen woensdag vond de eerste bijeenkomst plaats. Voor wie toen niet in de gelegenheid was te komen, is een tweede bijeenkomst georganiseerd op woensdag 24 november bij Bewonersorganisatie Vreewijk. Medewerkers van dS+V en deelgemeente Feijenoord geven dan uitleg over het inrichtingsplan en de genomen maatregelen.

Samen met de ontwerpers hebben bewoners en ondernemers dit jaar twee keer intensief met elkaar gesproken over de voorstellen. De bewonersideeën zijn grotendeels overgenomen in het definitieve inrichtingsplan, waardoor een aantal wegen beter wordt aangesloten op het kruispunt Strevelsweg/Lange Hilledijk. Dat nu overzichtelijker en veiliger wordt. De verkeersdruk in Bloemhof en Vreewijk neemt hierdoor af. De leefbaarheid, bereikbaarheid en veiligheid in de wijken verbetert.

In december wordt gestart met de uitvoering van het inrichtingsplan Blackspot Strevelsweg en zal voor de zomer van 2011 zijn afgerond.

Woensdag 24 november 2010, 16:00 - 20:00 uur
Locatie: Bewonersorganisatie Vreewijk, Dreef 83a, Rotterdam

Voor meer informatie bel met de gebiedsregisseur van de deelgemeente Feijenoord, Okach Bouchtaoui op 010 291 60 93 of stuur een e-mail naar o.bouchtaoui@feijenoord.rotterdam.nl.