DAS organiseert Werkontbijt Arbeidsrecht

18/11/2010 15:29

DAS

DAS organiseert Werkontbijt Arbeidsrecht voor HR-managers en bedrijfsjuristen

Arbeidsrecht is continu in beweging. Juist in deze tijden van economische teruggang veranderen wetten en regels snel en groeit de nieuwe jurisprudentie gestaag. Hoe houd je als HR-manager of bedrijfsjurist je kennis op peil? DAS geeft het antwoord tijdens het Werkontbijt Arbeidsrecht speciaal voor HR-managers en bedrijfsjuristen. Het ontbijt is op 24 november in Hotel New York Rotterdam.

Met het Werkontbijt Arbeidsrecht wil DAS praktische handvatten en tips geven om problemen te voorkomen. Carolien Lasonder en Miriam Goudsmit, interim-juristen van DAS Consultancy & Detachering, gaan in op actuele arbeidsrechtenonderwerpen zoals:


- de opbouw van vakantiedagen tijdens verzuim;


- social media protocollen;


- ontslag: de laatste stand van zaken.

Ook kunnen aanwezigen vragen voorleggen aan de interim-juristen of aan vakgenoten. GeĂŻnteresseerde HR-managers en bedrijfsjuristen kunnen zich aanmelden voor het Werkontbijt Arbeidsrecht door een e-mail te sturen naar interimjuristen@das.nl.

DAS is marktleider op het gebied van arbeidsrecht. Jaarlijks behandelen onze juristen meer dan 30.000 cases voor werknemer en werkgevers. Hierdoor beschikken wij over zeer brede kennis en expertise op arbeidsrechtgebied en weten wij vaak als eerste wat er speelt. Deze expertise zetten wij graag in om u een duidelijk antwoord te geven op arbeidsrechtelijke vragen.

Meer weten over DAS Consultancy & Detachering? Kijk op www.das.nl/zakelijk.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.das.nl/zakelijk