D66

vrijdag 19 november 2010

D66 Kamerleden op campagne voor herindelingsverkiezingen

Aanstaande woensdag 24 november vinden er Gemeenteraads- en herindelingsverkiezingen plaats. D66 doet in 10 gemeenten mee aan deze verkiezingen, te weten: Naarden, Bussum, Gennep, Oss, Muiden, Weesp, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, West-Friesland en Zuidwest-Friesland.

Om zoveel mogelijk kiezers te informeren over de standpunten van D66 wordt er de komende dagen nog flink campagne gevoerd. Ook de D66-Kamerleden zullen veel in het land te vinden zijn.

Zo maken Alexander Pechtold en Pia Dijkstra op zaterdagmiddag 20 november een campagnetour door het Gooi, waarbij onder andere een bezoek aan de markt in Naarden en een flyeractie in Weesp op het programma staan.

Kamerlid Wassila Hachchi brengt zaterdag een bezoek aan de gemeente West-Friesland waar zij aanwezig zal zijn bij campagneactiviteiten op de markt in Medemblik. De Kamerleden Boris van der Ham en Fatma Koser Kaya gaan zaterdag campagne voeren in het Brabantse Oss.

Ook zondag, maandag en dinsdag wordt er nog flink campagne gevoerd. Zie onze complete campagneagenda onder het kopje agenda op deze website.