Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Winkeliersvereniging Spinoza van start

Presentatie aan het winkelend publiek op 24 november

Ondernemers van de Spinozaweg hebben de handen ineen geslagen en de winkeliersvereniging Spinoza opgericht. Op 24 november presenteren zij zich aan het winkelend publiek tijdens hun eerste activiteit: het Sinterklaasfeest. Sinterklaas wordt welkom geheten in Lombardijen door deelgemeentevoorzitter Luuk Wilson.

De winkeliersvereniging wil het winkelgebied aantrekkelijker maken voor het winkelend publiek en de leefomgeving voor omwonenden plezieriger maken. Ook wordt ingezet op het vergroten van het zakelijk succes van de ondernemers door meer omzet te genereren en het gebied aantrekkelijk te maken voor nieuwe investeerders.

Het Sinterklaasfeest van woensdag 24 november is een van de eerste activiteiten die door de nieuwe winkeliersvereniging wordt georganiseerd. Ook rondom Kerst worden activiteiten georganiseerd. Onder andere op zaterdag 11 en zaterdag 18 december. Kerstmannen delen dan op wisselende tijdstippen presentjes uit. Verder wordt op woensdag 22 december aan het winkelend publiek wat lekkers uitgedeeld. Wie meer wil weten over de winkeliersvereniging en de activiteiten kan terecht op www.spinozaweg.nl

Het podium met de Sinterklaasactiviteiten staat voor The Read Shop aan de Spinozaweg 405-407. De activiteiten starten om 14.00 uur.