RTL Group

Docu Take That morgenavond in extra 'RTL Boulevard'

'RTL Boulevard' brengt op woensdag 24 november op de late avond exclusief de BBC-documentaire 'Take That: Look Back, Don't Stare'. In deze film blikken de leden van de legendarische boyband terug op hun hoogtijdagen in de jaren negentig, maar het gaat vooral over hun werk in 2010.

Na de ongekende successen sinds 1990, viel het doek voor Take That in 1996. Een jaar daarvoor verliet Robbie Williams al de band. In 2006 gingen Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange en Mark Owen met reünieconcerten van start en in juli van dit jaar sloot Robbie Williams zich bij hen aan. 'Take That: Look Back, Don't Stare' gaat vooral over de weg die groep met elkaar heeft afgelegd, van de reünie tot aan de opnames van een nieuw album en de voorbereidingen van de Europese tournee: Progress Live 2010. Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde leiden in deze extra aflevering van RTL Boulevard de documentaire in en sluiten deze af.

Uitzending: RTL 4, woensdag 24 november, tussen 22.30 en 00.00 uur.

Website: rtlboulevard.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl. Ook kun u onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.