Politie Kennemerland

Overval supermarkt op 12-10: wie herkent deze dader?

Overval supermarkt
HOOFDDORP, 24-11-2010

HOOFDDORP, Woensdag 24 november wordt er in het regionale opsporingsprogramma Ter Plaatse van RTv Noord-Holland aandacht besteed aan een overval op een supermarkt in Hoofddorp.

Op dinsdag 12 oktober 2010 omstreeks 19.35 uur werd de supermarkt VOMAR aan de Bernadottestraat (winkelcentrum PAX) overvallen door een donker geklede man. Hij kwam de zaak binnen en bedreigde na binnenkomst gelijk een cassière met een vuurwapen en eist geld. De man verliet uiteindelijk de winkel weer - zonder buit - en liet het winkelpersoneel behoorlijk geschrokken achter.

In de uitzending van Ter Plaatse worden beelden getoond van de overvaller. De politie hoopt dat mensen de man herkennen.

Destijds is onderstaand persbericht verzonden over de overval:

Politie onderzoekt gewapende overval

HOOFDDORP, 12 oktober -Een onbekende man heeft dinsdagavond 12 oktober omstreeks 19.35 uur een supermarkt aan de Bernadottestraat overvallen. De man, donkergekleed en met gezichtsbedekking, bedreigde het in de winkel aanwezige personeel met een wapen en eiste geld. De man is er vervolgens van door gegaan in onbekende richting. Ook is nog niet bekend of de man daarna gebruik heeft gemaakt van een vervoermiddel.
Korte tijd later hielden agenten een man aan, als mogelijke verdachte van de overval. Deze persoon bleek niets met de overval te maken te hebben en is direct weer op vrije voeten gesteld.

De politie heeft de overval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Wie is getuige geweest van de overval? Wie heeft op de dag zelf of in de dagen ervoor iets gezien, dat in verband kan worden gebracht met de overval? Wie heeft gezien hoe de overvaller zich na de overval heeft verplaatst? Mogelijk is hij op een fiets, bromfiets of in een auto gestapt na de overval, waar is deze gebleven?

Uw informatie, hoe klein deze ook mag lijken, kan van waardevol zijn voor de politie in haar onderzoek. Heeft u informatie dan kunt u bellen met de politie in Hoofddorp, via 0900-8844.

Overval supermarkt Overval supermarkt 2