Eindexamen in vrouwen begrijpen

24/11/2010 11:47

Datingdoctors

DatingDoctors stoomt mannen klaar voor eindexamen vrouwen verleiden

De DatingDoctors, de professionele datingconsultants, voegden onlangs een nieuwe workshop toe aan hun dienstenpakket: het All-in programma, een maar liefst één jaar durend studieprogramma. Het programma bestaat uit twaalf maandelijkse workshops. Kandidaten worden intensief begeleid door professionele coaches als ze hun datingvaardigheden aanscherpen. Het programma wordt afgesloten met een heus eindexamen in een Europese (hoofd)stad naar keuze en afgestudeerden mogen zichzelf 'gecertificeerd verleider' noemen.

All-in programma

Het All-in programma is het summum van datingadvies.Een groot aantal mannen kennen het gevoel van motivatie die ze krijgen als ze iets nieuws leren of als ze geinspireert raken door een boek, film of cursus over vrouwen en daten. Maar ze kennen ook het gevoel van hoe snel die heerlijke drive weer weg is en ze weer terugvallen in de oude sleur en routine. Dit wordt deze 12 maanden aangepakt met technieken om gemotiveerd te worden en nog veel belangrijker, ook te blijven.

Behalve twaalf maandelijkse workshops krijgen cursisten lesmateriaal in de vorm van boeken en dertig uur videomateriaal. Het pakket geeft ook gratis toegang tot alle conferenties van de DatingDoctors en is inclusief persoonlijke coaching via Skype. In totaal staat het programma voor zo'n honderd uur aan persoonlijke contactmomenten. De twaalf workshops zijn stuk voor stuk praktijkgericht en worden mettertijd uitdagender.

DatingDoctors

DatingDoctors is een full service datingadviesbureau. Alphadoc en Smoothdoc, de alter ego's van twee volleerde meesterversierders, verwierven landelijke bekendheid en verschenen in tal van landelijke media, zoals het RTL 4-journaal, RTL Boulevard en de bekende datingprogramma's Take me Out en Hoe vind ik een Vent?. Anno 2010 verzorgen ze vrijwel wekelijks drukbezochte seminars, trainingen en workshops. Ook brachten ze drie bestsellerboeken uit: Zelfvertrouwen met Vrouwen, Internetdatinggeheimen en Verleid iedere Vrouw.

Voor meer informatie over de DatingDoctors bezoekt u www.datingdoctors.nl; voor meer informatie over het complete workshopaanbod kunt u terecht www.datingworkshops.nl





http://www.datingworkshops.nl