Politie Hollands Midden

Politiepost valt op uw mat

Hollands Midden, 24-11-2010 o Vandaag of morgen valt er weer een PolitiePost op uw mat. De huis-aan-huiskrant van Politie Hollands Midden. Het nummer gaat over aandacht voor dader én slachtoffer.

U kunt in de nieuwe PolitiePost dan ook alles lezen over de aanpak van politie op veiligheidsgebied. Dat gebeurt in samenwerking met partners, zoals het Openbaar Ministerie, Slachtofferhulp Nederland, het Schadefonds Geweldsmisdrijven en Reclassering Nederland. Aan de hand van het voorbeeld van een straatroof wordt uitgelegd welke rol deze partijen hebben bij de afhandeling van een geweldsmisdrijf.

-PDF-bestand Klik hier voor de digitale versie van Politiepost

De laatste PolitiePost verscheen december 2009. Om kosten te besparen, is er daarna geen nieuw nummer meer verschenen. Ook omdat er inmiddels een nieuw communicatiemiddel was ontwikkeld in de vorm van de digitale nieuwsbrief. Wilt u in de toekomst ook de digitale nieuwsbrief ontvangen, meld u dan aan.

Politiepost 2010

Door samenwerking te zoeken met partners is het nu gelukt om toch weer een PolitiePost huis-aan-huis te verspreiden. Hierdoor worden ook inwoners van Hollands Midden bereikt die geen gebruik maken van de digitale informatiebronnen zoals de politiesite en de digitale nieuwsbrief. De krant wordt deze week verspreid en is ook te verkrijgen aan de balies van de politiebureaus.