FloraHolland


Meet & Greet Tulpen op FloraHolland Naaldwijk

NAALDWIJK (23 november 2010) - Op donderdag 18 november jl. is er voor tulpen kopers en broeiers een Meet & Greet op FloraHolland Naaldwijk georganiseerd. De reden hiervoor was de groeiende vraag vanuit kopers naar najaarstulpen. De tulpen worden al sinds 7 januari 2010 op klok 4 geveild naar tevredenheid van kopers en kwekers.

Met de Meet & Greet werd gezamenlijk de aftrap van het nieuwe seizoen ingeluid. Voor deze bijeenkomst was BloemPlaza, de presentatie-ruimte van Klok Naaldwijk, gevuld met meer dan 40 verschillende vazen Tulpen. Er was een goede opkomst van kwekers en kopers die van deze netwerkgelegenheid goed gebruik maakten.

De bijeenkomst werd geleid door Assortimentsmanager Erik van der Spek. Er werd volop gesproken over de onderwerpen Klok Aanbod Naaldwijk (KAN), Kopen Op Afstand (KOA) en de realisatie van één beeldbank. Maar ook werd er informatie uitgewisseld, zoals broeischema's, assortiment (vraag naar najaarstulpen) en verpakkingsmogelijkheden. Mede door de positieve reacties van zowel kopers als kwekers wordt er mogelijk later in het seizoen nog een netwerkbijeenkomst georganiseerd.