Gemeente Loenen aan de Vecht


SOCIALE ZAKEN IN STICHTSE VECHT.

Op 1 januari 2011 gaan de gemeenten Maarssen, Breukelen en Loenen op in een nieuwe gemeente: Stichtse Vecht. Dit brengt veranderingen met zich mee voor inwoners uit dat woongebied. Wat gaat u daar van merken?

Voor wie contact zoekt met sociale zaken geldt dat de situatie voorlopig niet wijzigt ten opzichte van 2010. Inwoners uit voormalig Breukelen en Loenen kunnen vanaf januari 2011 nog steeds met alle vragen en verzoeken over werk en inkomen terecht bij het gemeentehuis aan de Blekerijlaan in Woerden. Inwoners uit voormalig Maarssen kunnen terecht bij het gemeentekantoor aan de Endelhovenlaan in Maarssen.

Schulden

Heeft u vragen over schuldhulpverlening, dan kunt u zich vanaf januari 2011 melden bij de balie van het gemeentehuis van Stichtse Vecht aan de Endelhovenlaan 1, te Maarssen.

Uitkering aanvragen

Mensen die voor de eerste keer een uitkering aanvragen moeten zich in 2011, net als nu, melden bij het werkplein Leidsche Rijn. Het werkplein blijft vanaf januari 2011 voorlopig dezelfde taken uitvoeren voor inwoners uit voormalig Breukelen en Loenen.

De komende tijd zullen we u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Voor informatie over Sociale Zaken voor Breukelen en Loenen raadpleegt u de website www.woerden.nl , of belt u met de gemeente Woerden, telefoonnummer: 0348 - 428 911 (op di t/m vr van 8.30
- 12.30 uur, maandag van 12.30 - 16.30.).