Rabobank Nederland


---

Rabobank zet zich in voor stichting Resto VanHarte

24-11-2010 | MVO

Op 23 november jl. heeft een groot aantal bankdirecteuren samen met Gerlinde Silvis gekookt in Resto VanHarte Utrecht. Aanleiding voor deze bijzondere avond was de toetreding van Gerlinde Silvis tot het Comité van Aanbeveling van de stichting.
Resto VanHarte

RestoVanHarte wordt sinds twee jaar gesteund door de Rabobank Foundation. Met deze donatie wil de Rabobank Foundation de landelijke uitrol van Resto VanHarte mogelijk maken. Daarnaast zijn reeds 14 lokale Rabobanken betrokken bij een resto in hun werkgebied. Zij zetten mensen, middelen en munten in om Resto VanHarte te ondersteunen.

Resto VanHarte is een prachtig initiatief dat past bij de Rabobank als maatschappelijk betrokken bank en spil in de lokale samenleving. Onder het motto: eten, ontmoeten en activeren ontmoeten mensen uit de wijk elkaar onder het genot van een goedkope en gezonde maaltijd. Resto VanHarte brengt mensen met elkaar in contact met als doel om de sociale cohesie en leefbaarheid in achterstandswijken te vergroten. Hierbij gebruikt ze de eettafel als bindmiddel.Resto VanHarte werkt en dat blijkt wel uit het grote succes. In drie jaar tijd zijn met steun van de Rabobank nu 25 resto's opgericht in 17 steden.

Wil je meer weten over Resto VanHarte? Kijk dan op www.restovanharte.nl of neem contact op met de Rabobank Foundation.
---