Gemeente Waddinxveen


Drie Waddinxveense organisaties ontvangen laptop
Op woensdag 24 november 2010 hebben drie Waddinxveense organisaties een laptop ontvangen in het gemeentehuis van Waddinxveen. De laptops zijn beschikbaar gesteld door het bedrijf I Make IT, onderdeel van Alround ITC BV.

De drie Terra laptops werden uitgereikt aan Care For Family, De Zonnebloem en Platform Sociaal Waddinxveen (PSW). Burgemeester Cremers ontving waardebonnen voor de laptops van Allround ITC BV, tijdens de opening van het I Make IT Repair Center in Waddinxveen. Hij nam de bonnen met dankbaarheid in ontvangst en selecteerde bovenstaande organisaties. Wethouder Gerts (Welzijn en Zorg) was bij de uitreiking aanwezig.

Directeur Sips: âDat de burgemeester juist deze organisaties heeft uitgekozen doet mij deugd. Mijn wens was namelijk dat onze notebooks aan organisaties of mensen worden overhandigd die het in deze tijd namelijk goed kunnen gebruiken en dat is gelukt! Ik wil de burgemeester dan ook bedanken voor zijn goede keuze. Tevens wil ik onze leverancier Terra Computers bedanken voor het meedenken in deze.â