Nu ook HEMA cadeaukaarten bij Primera

24/11/2010 08:30

Coöperatie Primera b.a.

Vanaf 22 november jl. is de HEMA Cadeaukaart, naast de meer dan 530 HEMA filialen, ook bij de ruim 400 winkels van Primera verkrijgbaar. Door de landelijke dekking van Primera, de goede bereikbaarheid en het ruime assortiment cadeaukaarten zag ook warenhuisconcern Hema mogelijkheden voor een goede samenwerking.

Naast de HEMA cadeaukaart worden er in november meerdere cadeaukaarten aan het assortiment van Primera toegevoegd zoals, BladCadeau for Kids, Lief!, ANWB en de Intratuin Cadeaukaart.

Inmiddels bestaat het assortiment van Primera uit bijna 60 cadeaukaarten. Naast kaarten van retailers, zoals de Bijenkorf, Bart Smit, Media Markt en V?, verkoopt Primera ook cadeaukaarten van iTunes, GiftFor2 en de Nationale EntertainmentCard. Met dit uitgebreide assortiment heeft de winkelketen voor alle doelgroepen een passende cadeaukaart.

De omzetontwikkeling tot en met periode 11 (betreft geschoonde cijfers, hiertoe worden de nieuwe winkels niet meegerekend) laat cumulatief een omzetverdubbeling zien ten opzichte van 2009. Naast de uitbreiding van het assortiment, zijn hier de vernieuwde presentatie op de winkelvloer en continue aandacht in de media mede verantwoordelijk voor.

In 2011 zal de winkelketen zich met name nog richten op toevoegingen binnen persoonlijke verzorging, wonen en fashion.





http://www.primera.nl

http://www.primera.nl