Politie Utrecht

Persbericht Binnensticht, 09.15 uur

Utrecht, 24-11-2010

Fietsster overleden (zie pb Binnensticht dd23.11.10 Ernstige aanrijding)

BUNNIK- Op maandagmiddag raakte een fietsster ernstig gewond bij een aanrijding. De vrouw overleed dinsdag in het ziekenhuis.

Omstreeks 15.50 uur stak een fietsster de Schoudermantel over en werd vervolgens aangereden door een 29-jarige automobiliste uit IJsselstein. De 22-jarige fietsster uit Utrecht raakte ernstig gewond en gezien haar letsel werd een traumahelikopter ingevlogen met een arts. Uiteindelijk werd zij per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, waar ze dinsdag overleed.

Bijna bestolen

DE BILT- Op dinsdagmiddag werd een vrouw bijna bestolen van haar tas. Omstreeks 17.40 uur fietste een 62-jarige vrouw uit Bilthoven over de Van Dijcklaan. Ze zag op een gegeven moment dat er iemand naast haar rende. De jongen was bezig de gesp van haar fietstas los te maken. Nu de jongen gesnapt was rende hij snel weg en rende naar een jongen die op een fiets zat op de Van Dijcklaan. Beiden reden vervolgens hard weg op de fiets. Gelukkig bleek er niets gestolen te zijn. Bent u getuige geweest van die voorval? Dan kunt u bellen met 0900-8844, district Binnensticht.