Dolmans wint FD Gouden Gazelle


IJSSELSTEIN, 20101124 -- Op 23 november ontving Dolmans Groep B.V. de Gouden Gazelle. De prijs van het Financieel Dagblad voor het snelstgroeiende bedrijf in de categorie 'grote bedrijven' van de regio Utrecht. Marcel van Ede, manager financiele zaken Dolmans Calamiteiten Diensten B.V., en Jos van Dijk, regiodirecteur Dolmans Facilitaire Diensten B.V., namen de prijs in ontvangst.

Om in aanmerking voor deze prijs te komen geldt als hoofdcriterium een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. De omzetgroei dient ononderbroken te zijn over deze periode van drie jaar. Bedrijven moeten daarnaast financieel gezond zijn. Twee belangrijke factoren hierin zijn de waardering voor de jaarrekening en de waardering voor het betaalgedrag.

Volgens het nieuws op www.fd.nl 'ging facilitair dienstverlener Dolmans Groep in de categorie groot met een Gouden Gazelle aan de haal. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. De afgelopen drie jaar groeide de omzet met 60% naar Euro 73,9 mln.'

Dolmans Groep B.V. werkt vanuit twee zelfstandige divisies: Dolmans Calamiteiten Diensten en Dolmans Facilitaire Diensten. Eerstgenoemde divisie biedt 24-uurs noodhulp service, reiniging en herstel na brand-, water-, rook- of roetschade. Dolmans Facilitaire Diensten verzorgt dagelijks, periodiek en specialistisch schoonmaakonderhoud. Het hoofdkantoor is gevestigd in IJsselstein. De 25 vestigingen bevinden zich door heel Nederland.

Meer informatie over Dolmans op www.dolmans.com





Ingezonden persbericht