Partij van de Arbeid

PvdA Amsterdam



Praat mee over ICT



Datum: Woensdag 24 November '10

Tijd: 20:00
Lokatie: Stadhuis, kamer 2187

Wethouder Wiebes heeft een nieuw plan gemaakt voor verbetering van de ICT. Dat plan is de uitwerking van de afspraak in het coalitie-akkoord om 100 miljoen euro te investeren in betere ICT, om daarmee 20 miljoen euro te besparen op de kosten van de ICT vanaf 2014. Op 1 december wordt dit plan in de commissie besproken.

De PvdA is tot nu toe kritisch geweest over de inzet rond ICT. De afgelopen tijd hebben wij aangegeven dat we dit plan zien als een inhaalslag. Maar we missen een langere termijn perspectief waar die inhaalslag goed in past. En we missen een risico-analyse waar de inhaalslag de oplossing van is. En dat wringt des te meer, nu we als gemeente zo weinig geld hebben.

Tegen die achtergrond nodig ik alle leden en andere geinteresseerden uit om mee te praten over de plannen voor verbetering van de ICT bij de gemeente Amsterdam.
Je bent van harte welkom woensdag 24 november, 20.00, op de Stopera. Geef je naam svp door aan Yvonne Hertroys: Y.Hertroys@amsterdam.nl, zij kan je dan aanmelden bij de beveiliging.