Nederlandse Volks-Unie (NVU)


Arnhem, 24 november 2010.

Containerwoningen voor probleemgezinnen of anders enkele reis naar eigen land!

De steden Gouda en Ede zijn geen uitzonderingen waar een kleine groep, vooral Marokkaanse raddraaiers, de buurten onveilig maken.

In plaats van de gezinnen die problemen veroorzaken te verspreiden of uit te ruilen met een andere gemeente zoals nu beleid is van diverse gemeenten, is de NVU voorstander van de daders uit deze gezinnen waarvan de criminele overtredingen zwaar zijn, direct het land uit te zetten wanneer de daders uit deze gezinnen beschikken over een dubbele nationaliteit.

Bij lichtere overtredingen kunnen in plaats van uitruilen met een andere gemeenten een aantal containerwoningen geplaatst worden waar het "criminele tuig" naar toe moet worden verhuisd. De kleine groep raddraaiers moet daadkrachtig worden aangepakt! In andere steden werkt het ook zeer effectief dat probleemhuurders uit huis gezet worden en terecht komen in een containerwoning.

De NVU blijft een regen van klachten ontvangen van bewoners uit onder andere Ede en Gouda dat de gemeente en politie totaal niets doet met hun problemen en aangiften. Door de vele criminele activiteiten zoals overlast, inbraken, vandalisme en zelfs het in brand steken van auto's, stijgt het gevoel van onveiligheid drastisch!

Geen integratie, geen assimilatie maar remigratie!

Partijvoorzitter NVU
Constant Kusters

Postbus 4053
6803 EB Arnhem