Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BOB Masterclass met Arjan Erkel

Na het BOB Congres met Jort Kelder en de BOB Masterclass met Remco Claassen eerder dit jaar, presenteert Regio Business op 24 november a.s. een BOB Masterclass met Arjan Erkel en Karel Luttikholt, voorafgaand aan de BOB Borrel bij De Rooi Pannen in Tilburg. Er worden zo'n 400 regionale ondernemers verwacht.

Als iemand zijn omgeving drastisch heeft zien veranderen dan is het Arjan Erkel. in 2002 werd hij als Country Manager bij Artsen Zonder Grenzen ontvoerd en na 607 dagen gevangenschap weer vrijgelaten. In de masterclass 'De ontgijzeling' wordt met behulp van het ontvoeringsverhaal duidelijk gemaakt hoe ondernemers succesvol kunnen bijsturen in moeilijke situaties. De nadruk in de vertaalslag ligt op hoe om te gaan met grote veranderingen, te behalen organisatiedoelen en het motiveren van medewerkers.

BOB staat voor Business Ontmoet Business. Regio Business, uitgever van zakenmagazines onder dezelfde noemer in de regio's Tilburg en Den Bosch, organiseert deze zakelijke evenementen speciaal om ondernemers in contact te brengen met collega-ondernemers. Met zo'n 300 tot 600 bezoekers per BOB Borrel is dit een levendige ontmoetingsplaats waar kennis en kaartjes volop worden uitgewisseld in een prettige ambiance. Ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om deze BOB Masterclass en/of BOB Borrel bij te wonen. Voor het programma en aanmelden zie www.regio-business.nl.

Noot voor de reactie:

voor meer informatie kunt u contact
opnemen met Annemiek Slofstra of Gian Ploegmakers: 013 - 4631446