Gemeente Medemblik

Subsidieverordening nieuwe gemeente Medemblik

Alle door de gemeente Medemblik gesubsidieerde instellingen hebben een uitnodiging ontvangen voor de informatiebijeenkomst over het subsidiebeleid in de nieuwe gemeente Medemblik. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 november om 19:30 uur, in de toneelzaal van Multifunctioneel Centrum De Muiter, Admiraliteitsweg 6a in Medemblik.

Procedures, voorwaarden en indeling subsidiesoorten De huidige gemeenten Wervershoof, Andijk en Medemblik worden per 1 januari 2011 één nieuwe gemeente. Wanneer in de nieuwe gemeente een subsidieverzoek wordt ingediend, moeten eenduidige procedures en voorwaarden gelden. Deze moeten door het gemeentebestuur van de nieuwe gemeente worden vastgesteld in een nieuwe algemene subsidieverordening en subsidiebeleid. In het subsidiebeleid is onder andere aangegeven voor welke subsidiesoort uw organisatie in aanmerking komt. U kunt de concepten hieronder inzien:


- Algemene Subsidieverordening Gemeente Medemblik
- Nota Subsidiebeleid

Aanmelden
De instellingen kunnen zich per post of per e-mail aanmelden (tineke.goutier@medemblik.nl) onder vermelding van "Aanmelding informatiebijeenkomst"

Per organisatie mogen twee personen worden aangemeld.

Informatie
Met vragen kunt u contact opnemen met Gerben Konijn, beleidsmedewerker welzijn en onderwijs. tel. (0229) 548143 e-mail: gerben.konijn@medemblik.nl