Gemeente Kaag en Braassem

Bewonersbijeenkomst âDorpsspiegelâ Leimuiden
Leimuiden

Op 25 november organiseert de gemeente een vervolg bewonersbijeenkomst in het kader van het project Dorpsspiegel. Diverse bewoners uit Leimuiden en Bilderdam zijn de afgelopen maanden samen met stichting Meander al actief geweest voor dit project.

Zo zijn er enquêtes gehouden en groepsgesprekken gevoerd. Aan de jeugd is gevraagd fotoâs te maken van hun beeld van Leimuiden. Doel van het project is het neerzetten van een helder beeld van Leimuiden.

Uitkomsten enquêtes en foto-expositie
De uitkomsten van de enquêtes en de groepsgesprekken zijn inmiddels verwerkt en de beste fotoâs zijn uitgekozen. Daarom nodigen we u uit om 25 november uit te komen naar de vervolg bijeenkomst waarin we resultaten presenteren en verder met u in gesprek gaan. Tijdens deze avond opent wethouder Kea tevens de fotoexpositie van de beste fotoâs gemaakt door de jongeren.

Tijdens de bewonersbijeenkomst willen we met de aanwezigen een prioriteit toekennen aan de uit de enquête en gesprekken naar voren gekomen vragen, knelpunten en suggesties. De centrale vraag daarbij is, wat bewoners uit het dorp hier zelf aan kunnen bijdragen.

Programma

* 19.00 uur Inloop met koffie en thee

* 19.30 uur Opening expositie âLeimuiden in beeldâ.
* 20.15 uur Presentatie bewonersenquête

* 20.40 uur Verdieping en toekennen prioriteiten
* 21.30 uur Terugkoppeling

* 22.00 uur Afsluiting

Voor aanmelding kunt u een e-mail sturen naar: meander@stmeander.nl of bellen met nummer (0172) 49 51 41.

Verschil Dorpsspiegel en MRSV bijeenkomst

* De Dorpsspiegel werkt aan een kijk op Leimuiden voor op de korte termijn, voor de komende jaren.

* De bijeenkomst voor de Maatschappelijk Ruimtelijke Structuurvisie is voor een lange termijnvisie, ca. 20 tot 30 jaar vooruit (op 24 november in Leimuiden).

Â