Gemeente Middelburg

besparen!

Op donderdag 25 november kunt u in de hal van het stadskantoor doorlopend, van 16.00 uur tot 20.00 uur, informatie krijgen over hoe u energie en dus ook geld kunt besparen in uw woning.

Verder komt u alles te weten over de Zeeuwse Meer Met Minder subsidieregeling, waarbij u tot enkele duizenden euroâs subsidie kunt krijgen voor het uitvoeren van energiezuinige maatregelen aan uw woning.
Er staan in het stadskantoor diverse kraampjes met informatie en er worden workshops georganiseerd. Verder staan er diverse lokale Meer Met Minder aanbieders die de maatregelen aan uw woning kunnen uitvoeren. Meer informatie op: www.energieloket.nl/zeeland .Ook als u geen eigen woning heeft, kunt u tips krijgen over hoe u met eenvoudige maatregelen toch een hoop energie kunt besparen.

Aanmelden workshop '30% energiebesparing, ik doe mee!'

Daarnaast kunt u op 25 november deelnemen aan de gratis interactieve workshop â30% energiebesparing, ik doe mee!â. U krijgt hier informatie over energiebesparing en de subsidieregelingen. De workshop wordt twee keer gegeven, namelijk van 16.30 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur.
Voor deelname aan de workshop kunt u zich tot woensdag 24 november via de mail aanmelden bij j.minderhoud@middelburg.nl. Vermeld in de mail uw naam, adres en telefoonnummer.

Prijsvraag

Verder zijn er die dag leuke prijzen te winnen. Doe mee aan de prijsvraag. Op de informatiemarkt vindt u de antwoorden op de vragen. De prijsvraag kunt u tijdens de informatiemarkt inleveren en daarmee maakt u kans op cadeaubonnen van ⬠50.

Â

Â