Groots "Srefidensi" feest op 25 november in Off-Corso Rotterdam 17/11/2010 11:12

TransCity

Op 25 november is het 35 jaar geleden dat Suriname onafhankelijk werd. Om deze mijlpaal uitbundig te vieren organiseert SURINAME.NL op vrijdag 26 november 2010 de grootste Srefidensi Party van Nederland in de Rotterdamse club Off-Corso.

Srefidensi, oftewel onafhankelijkheid, markeert het einde van 300 jaar kolonisatie van Suriname door Nederland en de start van de 'nieuwe' Republiek Suriname. Met heel veel vreugde werd in 1975 de geboorte van Suriname gevierd. Deze 35ste verjaardag van de nog jonge Republiek mag dit jaar daarom niet onopgemerkt voorbij gaan.

Om die reden wordt de Rotterdamse club Off-Corso op vrijdag 26 november omgetoverd tot één grote Surinaamse happening met live muziek, danseressen, de beste Surinaamse DJ's en lekker Surinaams eten. Zo staat de populaire live band La Fiësta garant voor een swingende avond en wordt DJ KUYKEN speciaal overgevlogen
uit Suriname. Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie een live verrassingsact in petto! Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door Lebara Mobile, die de hoofdsponsor van dit evenement is.

Onder de bezoekers die hun kaartje in de voorverkoop halen
wordt op de avond een ticket naar Suriname verloot, aangeboden door Surinam Aiways (SLM). Voorverkoopadressen zijn te vinden op www.suriname.nl.

SREFIDENSI PARTY 2010
Vrijdag 26 november 2010
Club Off-Corso, Kruiskade 22 Rotterdam
DJ's Meo Mania, Mix Master J, Marvelous K, Kuyken (Suriname) Live: La Fiësta en surpise act.