Suriname 35 jaar onafhankelijk - Damaru op feest in Rotterdam

23/11/2010 13:39

TransCity

"Tuintje in mijn hart" Damaru is toegevoegd aan de line-up van het grootste "Srefidensi"-feest van Nederland, aanstaande vrijdag in Off-Corso, Rotterdam.

Komende donderdag 25 november is het 35 jaar geleden dat Suriname onafhankelijk werd. Om deze mijlpaal groots te vieren, organiseert SURINAME.NL een dag later, vrijdag 26 november 2010, een groots onafhankelijkheidsfeest.

Srefidensi, oftewel onafhankelijkheid, markeert het einde van 300 jaar kolonisatie van Suriname door Nederland en de start van de 'nieuwe' Republiek Suriname. In 1975 werd de geboorte van Suriname gevierd. Deze 35ste verjaardag van de nog jonge republiek mag dit jaar daarom niet onopgemerkt voorbij gaan.

Om die reden wordt de Rotterdamse club Off-Corso op vrijdag 26 november omgetoverd tot één grote Surinaamse happening met live muziek, danseressen, de beste Surinaamse DJ's en lekker Surinaams eten. Naast Damaru staat de populaire live band La Fiësta garant voor een swingende avond en wordt DJ KUYKEN speciaal overgevlogen uit Suriname. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door Lebara Mobile, die de hoofdsponsor van dit evenement is.

Onder de bezoekers die hun kaartje in de voorverkoop halen wordt op de avond een retourticket naar Suriname verloot, aangeboden door Surinam Airways (SLM). Er zijn ook kaarten aan de deur te koop. Meer informatie hierover staat op www.suriname.nl.

Srefidensi party 2010

Vrijdag 26 november 2010

Club Off-Corso, Kruiskade 22 Rotterdam

DJ's Meo Mania, Mix Master J, Marvelous K, Kuyken (Suriname)

Live: Damaru en La Fiësta