RTL Group

Blijdschap, verdriet en spanning in halve finale 'Expeditie Robinson'

In de halve finale van Expeditie Robinson op donderdag 25 november komt Regina geheel onverwachts en voor de eerste keer in de gevarenzone. Samen met Tatiana en Zsofi speelt zij het duel. Na een keiharde wekenlange strijd betekent één misstap in dit spel een onmiddellijk vertrek naar huis. Tranen van blijdschap, verdriet en spanning bij alle dames. Saar en Sebastiaan, die de finaleronde al hebben bereikt, wachten ongeduldig af welke twee dames terugkeren.

Voor het eerst in de geschiedenis van Robinson staan er nu vips op de balk en spelen zij om de eerste finaleplaats. De spanning loopt hoog op. De drie kandidaten die het niet halen, krijgen een laatste kans in een heftig eindspel. Maar ze brengen eerst nog een allerlaatste nacht door op het door hen zo geliefde én gevreesde eiland.

In deze halve finale wordt duidelijk wie van de vips zich tot de sterkste survivors mogen rekenen en het tegen elkaar opnemen in de live finale op donderdag 2 december vanuit Panama in Amsterdam.

Uitzending RTL 5: Expeditie Robinson: Refreshed, elke donderdag, 20.30 uur.

Website: rtl.nl/expeditierobinson

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Susanne Kolfschoten via tel. 035 -671 8878, susanne.kolfschoten@rtl.nl.