NCRV

Man bijt hond: ruzie om de afstandsbediening

Ingezonden door NCRV op 24 november, 2010 - 12:26 Uitzenddatum:
donderdag, 25 november, 2010 - 18:50
Zender:
Nederland 2

Achtenvijftig procent van de mannen is de baas over de afstandsbediening. Dit blijkt deze week uit onderzoek. Mannen claimen vooral op voetbalavondjes de tv voorzichzelf. Man bijt hond ging daarom woensdagavond, tijdens het Champions league voetbal-avondje, kijken wie de macht over de afstandsbediening had.

Ook een portret van Arnold van der Ark. Arnold is hovenier, maar in zijn vrije tijd is hij altijd in de natuur te vinden. Hij organiseert excursies in het bos en fotografeert alles in de natuur van blaadjes tot paddenstoelen. Sinds twee jaar fotografeert hij ook jonge vrouwen in de natuur. Leonie Donkerslot (23) is beginnend model. Ze wil graag doorbreken in de modellenwereld. Vandaag maakt Arnold een fotoreportage van Leonie in de herfstsfeer.

In de dagelijkse reallifesoap over Mandy zien we Mandy én haar medebewoners van Woongroep Mozart uit Huizen tijdens hun midweek in een vakantiepark in Zandvoort aan Zee. De bonte avond is aangebroken. Iedereen doet zijn dingetje. Zo trapt Lieneke af met `Everybody' van de Backstreetboys.

Programma:
Man bijt hond
Website:
http://www.manbijthond.nl
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Floor Hufner, 035-6719399

* ""