Gemeente Geertruidenberg


Kim Wauben nieuwe wijkagente Geertruidenberg

Graag stel ik mij voor als de nieuwe wijkagente van Geertruidenberg.

Mijn naam is Kim Wauben en ik werk sinds 2007 bij de politie. Ik werd meteen geplaatst in het werkgebied Geertruidenberg-Drimmelen, dus de omgeving is voor mij bekend. Vanaf 1 november ben ik wijkagente in de kern Geertruidenberg. Ik ben blij dat er weer een herkenbaar en vast gezicht in die wijk komt.

Wat kunt u van mij verwachten?
U gaat mij regelmatig tegenkomen in Geertruidenberg. Te voet of op de fiets, zodat u mij direct kunt aanspreken. Samen met mijn collega's, wijkbewoners en partners werk ik aan het veilig en leefbaar maken en houden van Geertruidenberg. Ik ben uw contactpersoon naar de politie, die mede dankzij uw informatie, problemen aanpakt en waar mogelijk voorkomt. Zo ben ik al begonnen met de aanpak van de parkeerproblematiek rond het Terreplein. Diverse omwonenden hebben mij gevraagd wat we gezamenlijk kunnen doen aan het foutparkeren.

Overige werkzaamheden
o Het leveren van een bijdrage aan het leefbaar maken van uw wijk of buurt
o Het benaderen en in kaart brengen van jeugd- en jongerengroepen o Het waarschuwen én bekeuren van mensen die zich niet aan de regels willen houden
o Het organiseren van verkeerscontroles op plaatsen waar veel ongelukken gebeuren of waar verkeersdeelnemers overlast veroorzaken o Het bestrijden van criminaliteit in nauwe samenwerking met mijn recherche collega's
o Toezicht houden op het milieu en het handhaven van de openbare orde tijdens het uitgaansleven en evenementen
o Adviseren over inbraakbeveiliging en het voorkomen van andere strafbare feiten
o Contact onderhouden met de instanties en instellingen in Geertruidenberg, zodat ik u als dat nodig is in contact kan brengen met hen. Denk daarbij aan scholen, verenigingen, buurtwerkers, horeca, woningstichting, maatschappelijk werk openbaar ministerie, gemeente, zorg- en hulpverlenende instanties, etc.

Bereikbaarheid
Ik ben telefonisch bereikbaar via 0900-8844. Op straat kunt u me altijd persoonlijk aanspreken. Mailen kan ook. Kijk daarvoor op www.politiemwb.nl. Via uw postcode vindt u mijn e-mailadres. Bel het alarmnummer 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.