Onderzoek MasterFlirt: Mannen prefereren echte borsten

25/11/2010 10:22

MasterFlirt

Onderzoek van www.masterflirt.nl, een website die mannen helpt aantrekkelijker te worden, onder 1712 mannen laat zien dat bijna de helft vindt dat vrouwen met natuurlijke borsten beter zijn in bed. Dit prikt de mythe door dat mannen enkel naar de grote van vrouwenborsten zouden kijken.

Tom Gorny van MasterFlirt:"Er was nog nooit onderzoek gedaan naar wat mannen tussen de lakens vinden van vrouwen met siliconen borsten. Ze kregen slechts 14 procent van de stemmen. Wij geven mannen de handvaten om betere verleiders te worden. Dat doen we op allerlei manieren en dus ook door uit te zoeken hoe en met wie je het meeste plezier in bed kunt beleven. Deze uitslag is niet per se onze persoonlijke mening, maar die van onze bezoekers. Zie dat maar als een soort disclaimer, persoonlijk hebben wij nu eenmaal andere ervaringen."

Een leuk detail is dat 3 procent geen mening heeft, omdat hij nog nooit het bed gedeeld heeft met een vrouw die geen siliconen borsten heeft.

Masterflirt helpt mannen al 10 jaar bij het verleiden van vrouwen. Hun boeken worden uitgegeven door Meulenhoff/de Boekerij, hun CD's door Luisterwijs en op hun website www.masterflirt.nl kunnen mannen die een zetje in de rug kunnen gebruiken zich inschrijven voor de workshop.





http://www.masterflirt.nl